Varför är det så viktigt med en logotyp?

Det är ju bara ett namn – eller hur? Nej! Din logotyp eller ditt företags logotyp är din galjonsfigur mot omvärlden, dvs. till de viktigaste personerna för ditt företag – kunderna. Det ska kunna stå för varumärket och symbolisera det som utgör er som företag. Med ditt företags logotyp ska du visa:

  • vad du erbjuder
  • hur du vill verka på dina kunder
  • varför du är unik

Dessutom ska en logotyp vara lätt att känna igen, skapa förtroende och trygghet, och vara unik. Lättare sagt än gjort! Det är därför vi finns här på Logga 24.

Vilka är vi?

Vi är ett designkontor med 24 års erfarenhet! Vi har gjort framgångsrika kampanjer och logotyper för otaliga företag och vi kan även hjälpa dig att göra din logotyp unik. Vi kan allt från varumärkesstrategier, grafiska profiler över förpackningsdesign och såklart logotypdesign. Vår breda erfarenhet kommer hjälpa oss att skapa en logotyp som både speglar det som definierar dig som företag men också bara fokusera på det essentiella.

Vilka produkter erbjuder vi?

Vi erbjuder professionella produkter för alla dina önskemål, inklusive 3D, vi gör även logotyp, animerad video, bildekor, affischer, Facebook-sidor, affischer, Instagram logotyp och vi kan göra om er logotyp också. Vad du än behöver vi kan säkert hjälpa dig med det!

Varför ska du välja oss?

Marknaden för leverantörer av logotyper är stor. Så varför ska du välja oss?

  • vi gör unika logotyper till konkurrenskraftiga priser
  • du kan beställa enkelt och bekvämt online
  • vi gör innovativa logotyper med nöjdhetsgaranti
  • du får dina logotyper superbilligt och i rätt format från EPS till JPG och PDF

Kontakta oss idag!

Vill du synas på rätt sätt kontakta oss på Logga 24, vårt trevliga team hjälper dig snabbt och enkelt. Och du får en snygg och professionell logga till bästa pris på marknaden.