Om Priest PR

Om vår PR-byrå

Vi är en nyfiken reklambyrå och webbyrå i Stockholm med målet att alltid leverera det mest kostnadseffektiva resultatet till de företag vi hjälper. För oss är det enkelt vår passion och brinnande engagemang för kommunikation gör att vi kan och vill hjälpa företag att bli mer lönsamma genom strategisk och kreativ marknadsföring online.

Mer om oss på Pr-byrån

Från att ha varit en liten enmansbyrå har företaget genom att våra nöjda kunder rekommenderar oss till fler kunder kunnat växa. Vi är nu en byrå på nio personer med kontor i Stockholm. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att växa genom att skapa värdefull kommunikation. Vi hjälper företag att nå sin målgrupp med rätt budskap och tonalitet. Vi har inga färdiga mallar vi arbetar efter utan alla kunder har sitt eget unika behov som vi försöker hitta för att nå till rätt målgrupp.

Vi hjälper våra kunder att växa genom en strategisk och kreativ marknadsföring.

Onlinemarknadsföring

Från att tidigare ha varit en byrå som enbart arbetade med print och tryck har vi nu blivit experter på digitala medier och onlinemarknadsföring. För fler bra tips och nyheter om digitala medier följ oss i de sociala medierna där vi delar med oss om vårt arbete.

Den nya marknadsföringen ser vi tar över mycket från de som tidigare fungerade och det är internetmarknadsföring i olika kanaler som blir en allt viktigare del i företagens marknadsföringen. Idag letar nästan alla efter information på nätet innan ett köp, så var det inte tidigare när man åkte till ett köpcenter. Det ställer allt hårdare krav på oss som marknadsförare i hur vi ska kunna nå ut till rätt målgrupp med vårt budskap.

Fler och fler söker efter produkter och tjänster via internet. Därför måste man integrera marknadsföringen i fler kanaler för att nå sin målgrupp.

Det är vad vi kallar Win Win!

Det som driver oss är att vi älskar att komma på nya kreativa koncept för våra kunder som i förlängningen leder till att de får fler kunder och blir ett mer lönsamt företag.

Vi tillämpar inte fasta månadspriser med uppsägningstid, utan fakturerar enbart för de timmar vi arbetar. Kund kan när som helst avbryta samarbetet utan några kostnader utöver våra nedlagda arbetstimmar.

Om vår PR-byrå

Vill du veta mer om oss?
Ta då gärna kontakt med oss, du hittar våra kontaktuppgifter på kontaktsidan och har du vägarna förbi vårt kontor får du gärna dyka in på en kopp kaffe.